Wij verzorgen woningontruimingen bij overlijden, verhuizing of uitzetting.

Als er bij een overlijden een huis leeg komt te staan is het vaak aan de nabestaanden de taak om het huis leeg op te leveren.

Vooral wanneer het huis daarna ‘verkoopklaar’ dient te worden gemaakt, moeten er hiervoor vaak de nodige aanpassingen aan het huis worden gedaan, hetzij van technische aard of ‘gewoon’ opruimen en/of reinigen.

Ook bij bijvoorbeeld huuropzegging

wordt door de desbetreffende huiseigenaar of woningbouw-corporatie de eis gesteld dat het huis weer in de originele staat (zoals de huurder het in eerste plaats gehuurd heeft) wordt opgeleverd.

Kortom alle aanpassingen die de huurder aan de woning heeft gemaakt moeten weer ongedaan worden gemaakt.

Dit betreft zaken zoals:

Vloerbedekking, parket, laminaat, gordijnen, vitrages, zonwering, etc.

Ook moeten alle spijkers en andere ophang materialen verwijderd worden en de gaatjes in muren en plafonds weer dichtgemaakt. Ook komt het wel eens voor dat de plafonds afwijkend van wit zijn gesausd, of de kozijnen en deuren in een donkere kleur zijn geschilderd! Enkele woningbouw corporaties accepteren dit niet en eisen dat dit weer in een lichte kleur word terug gebracht.

Ook gegranolde muren en/of slechte behanglagen dienen vaak terug in originele staat gebracht te worden.

Kortom een intensief karwei in vaak een treurige situatie voor de nabestaanden.

Wij kunnen u dit uit handen nemen en u verzekeren dat als wij het huis bezemschoon aan u opleveren, u het huis aan de desbetreffende verhuurder kunt opleveren zonder dat u er nog iets aan hoeft te doen. Zo heeft u er weinig omkijken naar en zit u niet met een te lange huur termijn.

Vraag naar de voorwaarden Tel: 010 785 08 31

http://www.alomontruimingen.nl/