Veilen in de polder

een droom die uitkomt

Leuth- Ben en Annet Mulder hebben een eigen zaak. Een droom is in vervulling gegaan. Een eigen veilingbedrijf starten is iets wat Ben al jaren wilde. Alle begin is moeilijk, maar na een aantal lastige fasen zoals financiering, opleiding, het maken en beheren van een website, alles kwam aan de orde, loopt nu alles gesmeerd.

Veilingcentrum Beanet heet de zaak en het is een beetje vergelijkbaar met Ebay of Marktplaats, maar dan anders. Ben heeft zo zijn eigen inzichten ontwikkeld over veilingen. Zo staat veiligheid voorop. Hij wil ten koste van alles vermijden dat er geboden wordt en later blijkt dat er niet betaald is. Daarom om een ieder die mee wil doen eerst inloggen, een soort van lidmaatschap dus. Oplichters zijn dus altijd te traceren.

Inbreng

Zowel particulieren als bedrijven kunnen meedoen. Stuur een foto (JPG¬bestand) en de minimale prijs die het moet opbrengen. Na een bepaalde tijd stopt de veiling en is de winnaar (hoogste bieder) bekend. Beanet verzorgt de

financiële afwikkeling. De veilingkosten bedragen 14% plus 19% BTW. Na aftrek krijgt de verkoper het geld op zijn rekening gestort.

De zakelijke markt is ook interessant. Partijen aanbieden en of kopen behoort tot de mogelijkheden. Kijk maar eens op de site www.veilingcentrumbeanet.n1

Homeshop

Beanet geeft u ook de mogelijk om online te shoppen. In de homeshop zijn allerlei zaken te koop voor een lage, vaste prijs. Sieraden, kristal, 2e hands kleding, er is van alles te koop.

Beanet staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de handelsnaam Veilingcentrum Beanet.

Wij hopen op uw reactie, ook om u als bieder/ koper te registreren.

Breng een bezoek aan onze website, en laat een bericht in het Gastenboek achter.

M.v.g. De Veilingmeester Ben.